Stathelle Sharks Innebandy

Stathelle Sharks Innebandy

Stathelle Sharks Innebandy fikk kr. 200.000 i støtte til TV-skjerm i Skjærgårdshallen.

Stathelle Sharks Innebandy driver et innebandytilbud i Bamble kommune. Sharks er en undergruppe i Stathelle og omegn idrettslag med stort fokus på å drive et breddeidrettstilbud for barn og unge. Med verdier som sporty, mangfoldig og inkluderende ønsker klubben at det skal være plass til alle og å skape spennende, fartsfylte og morsomme rammer rundt aktiviteter og arrangementer.

Flere innebandyklubber har fått på plass store TV-skjermer i sine haller der man både har lyd og bilde før, under og etter arrangementer. Man presenterer lagene før kamp, under innmarsj og man bruker også skjermen aktivt under kamp. Under innmarsj skrur man av lysene i hallen og bruker lyskastere, musikk og TV-skjerm for å presentere lag og spillere.

" Vi er veldig takknemlige for støtten og ser frem til å kunne realisere dette prosjektet med god støtte fra Sparebankstiftelsen Skagerrak! Dette betyr mye for oss! Med en stor TV-skjerm på plass i Skjærgårdshallen får vi nå en unik mulighet for å skape en magisk atmosfære rundt våre arrangementer." Stian Tangen, leder Stathelle Sharks Innebandy